Zondag 20 oktober, Antwerp Marathon

Hindernissenparcours

gepost op: 18 oktober 2024

De Antwerp Marathon maakt het ons komende zondag niet makkelijk, want de lopers starten al om 9u.

Op kilometer 28 passeren ze de Sint-Paulusstraat. De snelle lopers komen wellicht al bij aanvang van de zondagsmis (10u30) langs onze grote poort. Bij een gematigde snelheid is dat pas zo’n 3 uur later, dus we rekenen best op langdurige hinder.

Dit betekent ook dat tramlijn 7 niet normaal zal rijden. Eindhalte is die dag de Nationale Bank. Pas na 18u30 rijdt die weer naar het Eilandje.

Voor de eucharistieviering, bezoek aan de kerk en het pianorecital van zondagnamiddag raden we aan om met de fiets of andere trams naar Sint-Paulus te komen. Lijnen 4, 5, 9 of 15 brengen je gezwind naar de Groenplaats en dan is het precies 700 meter stappen tot Sint-Paulus.

Breaking News

De restauratie komt er aan

gepost op: 17 oktober 2024

In zijn zitting van 4 oktober jl. keurde het College van Burgemeester en Schepenen van de Stad Antwerpen de gunning goed voor de werken “Sint-Pauluskerk – actualisatie restauratie exterieur en stabiliteit” aan de firma Monument…

Lees meer

Zondag 20 oktober, 15u, 't Schooltje

Pianorecital met Edoardo Torbianelli

gepost op: 15 oktober 2024

Tornianelli (°1970) opent het nieuwe pianoseizoen van het Emmanuel Durlet-Fonds. Edoardo en mevrouw Durlet kennen elkaar sinds 1993, wanneer hij in het Koninklijk Muziekconservatorium van Antwerpen de “Prijs van de Belgische Muziekpers” behaalde en in…

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

We verzenden een wekelijkse nieuwsbrief met activiteiten en informatie over Sint Paulus.

Inschrijven